Триумфът на модерните фуги

Създайте своя уют и хармония в дома! Всяко помещение, в което има стенни или подови плочи, било то на закрито или открито, може да придобие изключително различна визия само, като смените цвета на фугите. Всяка баня, коридор или тераса излъчва своята магия и енергия. Широчината и цвета на фугите придават различно усещане на помещението. Подобрете дома си, създайте повече хармония и нежност с меките пастелни цветове на фугиращи смеси Sika® или изявете своя характер и подчертайте красотата на плочките с по-силните нюанси от палитрата.  Развихрете своето въображение и създайте истинска наслада на сетивата. Фугиращи смеси Sika® имат богато разнообразие от цветове, подходящи за всеки стил и всеки дом. От нежния цвят „Анемона“ до „Напълно черно“.Имате нужда от усещане за пространство, чистота и светлина? Тогава изберете цвят, който да е от по-светлата гама, като например Охра, Беж или Бяло. Изборът на цвета на фугите зависи до голяма степен от цвета и формата на плочките. Комбинирането на светли плочки и фуги постига усещане за баланс, лукс и очарование.
Изборът на по-тъмни фуги придава един класически чар на помещението! Нов поглед към неутралните цветове на Антрацит или Пепел! Една феерия от сила, дързост и вдъхновение!
Предизвикайте себе си и поиграйте повече с цветовете! Съчетайте Зелено или Амарант в една монохромна среда. Или действайте смело и бъдете различни! Придайте модерно излъчване на дома, като комбинирате цветовете по един по-нестандартен начин.

Ние сме готови да придадем на помещението артистичен вид със стилни щрихи!

А вие?