Свежи идеи за модерни фуги

Домът е мястото, където искаме да се чувстваме уютно, интериорът да отговаря на нашия стил и начин на живот. Повечето от нас обръщаме внимание на мебелите, настилката, цвета на стените, а забравяме така важните детайли като цвета, размера и дизайна на фугите. Да, във фугите също има мода, има стил и ако искате домът да бъде уютен и завършен до всеки детайл, то тази статия е точно за вас. 

Точно, както гримът придава завършеност и изящество на женското лице, така и фугите придават уникален вид на пространството.

С фугиращите смеси на Sika® имате богато разнообразие от прекрасни цветове, които са перфектният завършек на банята, хола, терасата или всяко друго помещение. Може да избирате фуги, които да изразяват вас и вашия стил.

Могат да бъдат елегантни...


Или дръзки...


Практични...


Или оптимистични


Нежни...


Или изявени


Артистични...


Или различни


Изразете себе си!

Може да изразите себе си, по много различни начини и изборът на фуги е един от тях. Оригинален декоративен елемент, който ще придаде завършеност и стил на дома!
Елегантни или екзотични, дръзки или практични, артисти или спортисти, какъвто и стил да изберете ще е правилният, защото ще изразява вас и ще ви кара да се усмихвате всеки път когато пристъпите в помещението. А домът ще бъде завършен, до всеки детайл!