Въпроси и отговори

За какви приложения са подходящи фугиращите смеси на Sika®?

Фугиращите смеси на Sika® могат да се използват за запълване на фуги на стенни или подови плочи, на открито или на закрито, в жилищни, търговски или обществени сгради. Може да се използват за запълване на фуги с ширина до 10 мм, както и за фугиране в помещения с подово отопление.
 


Мога ли да използвам фугиращи смеси на Sika® за своята открита тераса или други помещения на открито?

Фугиращите смеси на Sika® за изключително подходящи за фугиране на подови и стенни плочи на открито. Подобрената формула гарантира изключителна издръжливост на резки температурни промени и структурата остава непроменена при температурни амплитути в диапазон -30°C до + 80°С.


Искам банята ми да е защитена от появата на плесен, фугиращите смеси на Sika® могат ли да се справят с това?

С фугиращи смеси Sika® банята ще бъде много добре защитена. Продуктът се характеризира с висока устойчивост на гъбички и плесени и го прави изключително подходящ, както за мокри помещения, така и за тераси и балкони.
 


Колко големи фуги мога да направя с продуктите на Sika® без да се притеснявам от образуването на пукнатини?

Фугиращи смеси Sika® запазват напълно своите свойства и са изключително устойчиви на образуване на пукнатини дори и при фуги с ширина до 10 мм.
 


Лесно ли се полагат фугиращите смеси на Sika®?

Качествените фугиращи смеси Sika® са лесни за работа и спестяват време, съдържат фин пълнител и се полагат лесно. Няма опасност от надраскване на плочките, тъй като не съдържат твърди частици, които да действат абразивно при почистване.


От къде мога да науча повече за начина на полагане на продукта?

Подробна информация и указания за правилното полагане на фугиращите смеси на Sika® може да намерите в раздел „Съвети за полагане“


От къде мога да разгледам всички цветове на фугиращите смеси на Sika®?

Цялата палитра от цветове на фугиращите смеси на Sika® може да видите в раздел „Цветове“ и да изберете подходящия за Вас.
 


От къде мога да си купя фугиращите смеси на Sika®?

Продуктите на Sika® могат да бъдат намерени в обектите на нашите дистрибутори.