Описание


Запълване на фуги до 10 ммSika® създаде фугиращи смеси, които запазват свойствата си при запълване на фуги с ширина до 10 мм.


Устойчивост и дълготрайностЕдни от най-важните характеристики на фугиращи смеси Sika® са високата износоустойчивост и дълготрайност на цвета, дори при настилки изложени на преки атмосферни влияния.


Устойчиви на напукванеФугиращите смеси Sika® са изключително устойчиви на образуване на пукнатини в следствие въздействието на температурни и атмосферни влияния.
 

ВодоотблъскващиЕдни от най-важните характеристики на продукта са доброто отблъскване на водата и високата износоустойчивост. Това ги прави изключително подходящи за фугиране в мокри помещения.


МразоустойчивиПодобрената формуа на фугиращи смеси Sika® гарантира издръжливост на резки температурни промени и висока мразоустойчивост. Лабораторните тестове показват непроменена структура при температурни амплитуди от -30оС до +80оС.
 

Устойчиви на гъбички и плесен
Фугиращи смеси Sika® се характеризират с висока устойчивост на гъбички и плесен. Това прави продукта изключително подходящ за фугиране на бани и други мокри помещения.
 

Отлична обработваемостКачествените фугиращи смеси Sika® са лесни за работа и спестяват време: "мажат се, като масло".


Със съдържание на фин пълнителФугиращи смеси на Сика съдържат фин пълнител и се полагат лесно. Не съдържат твърди частици, които да действат абразивно и при почистване няма опасност от надраскване на плочките.